Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Stadsgehoorzaal Kampen

Stadsgehoorzaal Kampen
tot € 10,- CJP-korting
Ontdek Kampen van zijn theatrale kant samen met je CJP-pas

Sommige mensen in Nederland hebben het maar zwaar. Waarom? Omdat zij op een plek wonen waar geen museum, bioscoop of theater is, terwijl ze wel barsten van de culturele energie. Energie die ze helaas ook deels moeten inzetten voor het maken van een fietstocht naar een naburige plaats waar ze wél over deze culturele middelen beschikken.

 Gelukkig hoeven de mensen die in en rond Kampen wonen niet te vrezen voor dergelijke scenario’s. Hier staat namelijk de Stadsgehoorzaal Kampen. In dit theater is er plek voor een breed scala aan theatervoorstellingen. Zo staan hier bijvoorbeeld landelijke bekende talenten op het podium, maar er is ook ruimte voor shows van lokale toneelverenigingen.

 Op veel van deze voorstellingen krijg jij als CJP’er korting. Hoeveel dit is, verschilt per show. Soms zorgt je blauwe pas ervoor dat je € 2,50 minder hoeft te betalen, maar dit kan je ook net zo goed € 10,- schelen.

Check het programma hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.