Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

SPOKEN Awards

SPOKEN Awards
50% CJP-korting
Woorden van papier tot leven brengen

Deze avond in het kader van de tweejaarlijkse SPOKEN Awards belooft spoken word van hoog niveau, met optredens van de winnaars van de SPOKEN Awards 2017 en andere inspirerende woordkunstenaars. In de laatste maand van zijn rol als stadsdichter beklimt SPOKEN-jurylid Derek Otte zelf het toneel van het Oude Luxor. Voor wie nog geen duidelijk beeld heeft wat spoken word is: een dichterlijke vertelvorm die het midden houdt tussen rap en poëtische voordracht. Volgend jaar, eind 2019, zullen op deze plek opnieuw SPOKEN Awards worden uitgereikt in de categorieën storytelling, gospel, lyrics, poetry en comedy.

CJP'ers krijgen 50% korting op deze avond vol spoken word. Je betaalt nog maar € 6,25 voor je kaartje. Let op! Je krijgt de korting vanaf 1 uur voor aanvang alleen aan de kassa van het Luxor Theater op vertoon van je CJP-pas (reserveren is niet mogelijk en één kaartje per CJP-pas). 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Luxor Theater Rotterdam
50% lastminute CJP-korting

Luxor Theater Rotterdam

Voor de spontante liefhebber

Rundfunk: Wachstumsschmerzen
tot 50% CJP-korting

Rundfunk: Wachstumsschmerzen

Nog even niet volwassen worden met de jongens van Rundfunk

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.