Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer
€ 2,- CJP-korting
Een museum zonder zorgen

Hoe ouder je wordt, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt. We hebben tegenwoordig zoveel zorgen, dat het bijna onmogelijk is om ze van ons af te zetten. Wat doe ik met mijn leven? Hoe ga ik mijn huur betalen? Zal ik dubbel-texten of afwachten? Wat zou het fijn zijn als je weer even jong(er) kon zijn. Terug naar de tijd waar je nog geen verantwoordelijkheden, kopzorgen en rekeningen had. Toen je jezelf de hele dag heerlijk kon vermaken met mooi speelgoed.

Die tijd is helaas voorbij, maar gelukkig ben je nooit te oud voor het Speelgoedmuseum Deventer. Hier zie je hoe mechanisch speelgoed wordt gemaakt, loop je door een kamer vol bijzondere poppenhuizen en speel je met optische illusies. Heb je een broertje of zusje om te vermaken? Die kunnen zich ongestoord uitleven op de speelzolder. In de workshops maak je zelf een echte hologram of thaumatroop. Geen idee wat dat is? Kom langs het Speelgoedmuseum en vind het uit!

Laat het kind in jou los en bezoek het Speelgoedmuseum. Ben jij boven de 18 en heb je een blauwe pas? Dan krijg je € 2,- CJP-korting op een toegangskaart. Je kunt dit dus voor maar € 3,- meemaken.

Kijk hier voor meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.