Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Sonic Acts Academy

Sonic Acts Academy
€ 10,- CJP-korting
Onze woorden schieten tekort

Sorry, er zijn te weinig woorden om Sonic Acts Academy te beschrijven. Overleg met de eindredactie is op niets uitgelopen. In dit kleine stukje kunnen we geen recht doen aan de Academy die zijn tentakels eind februari uitslaat in Amsterdam. Het is namelijk veel te veel! Jonge, talentvolle kunstenaars staan centraal: zij krijgen een podium om te experimenteren met elektronische muziekkunst en technologie. Vervolgens gebeurt er tijdens de vierdaagse Academy nog veel meer: er worden concerten gehost, performances en lezingen georganiseerd. Dan zijn er ook nog interactieve installaties en andere beeldende kunst te bezichtigen, plus filmscreenings en als kers op de taart een clubavond. Daar zouden we graag wat verder over uitweiden, maar de woo

We hebben het hier op de redactie echt te druk om nog naar woorden te zoeken, dus je zal het zelf moeten meemaken. Gelukkig geeft je CJP-pas € 10,- korting!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Paradisolezingen
€ 7,- CJP-korting

Paradisolezingen

Verrijk jezelf met toffe lezingen

Tolhuistuin
€ 2,50 CJP-korting

Tolhuistuin

Tollen in Noord Gestoord

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.