Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Song from far away

Song from far away
tweede kaartje gratis met CJP
Monologen aan mijn broer

Deze voorstelling is onderdeel van Toneel Tuesday. CJP'ers krijgen hun 2e kaartje gratis voor diverse voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam in de Stadsschouwburg.

Broers en zussen hebben een speciale band. Met je zus hou je de diepste gesprekken over de liefde, maar de dagen daarop verwissel je geen woord met elkaar. Je houdt van je broer, ook als hij een rommel maakt van de badkamer of als hij verdomme je hagelnieuwe shirt leent voor een sporttraining. Dan kun je z'n haren wel uit zijn hoofd trekken. 

Het theaterstuk Song from far away gaat over de relatie tussen twee broers, die nooit echt close met elkaar waren. Als de jongste overlijdt, reist zijn broer terug naar huis. De dagen voor de begrafenis schrijft hij brieven aan zijn overleden broer. Poëtische monologen vol spijt over hun waterige contact en het besef van zijn verlies. Dit alles gelukkig wel met een vleugje optimisme.

Je krijgt het 2e kaartje gratis voor de voorstelling op 21 en 28 november. Gebruik de kortingscode 'tuesday' en selecteer daarna kaartsoort Toneel Tuesday. Kan jij mooi je broer of zus meenemen op een overgetelijk uitje. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Toneelgroep Amsterdam
Korting verschilt met CJP

Toneelgroep Amsterdam

Het beste toneelgezelschap van NL aan het werk zien? Dat hoeft helemaal niet veel te kosten

Stadsschouwburg Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Stadsschouwburg Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.