Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Solar Weekend 2015

Solar Weekend 2015
€ 7,50 CJP-korting
Twee volle dagen intens genieten van dit zomerse festival

Goed nieuws! Voor het ultieme vakantiegevoel blijf je dit jaar gewoon in Nederland. Voor de 11e keer tovert Solar Weekend de kalme en rustige Maasplassen om in een waar festivalmekka voor duizenden mensen.

Op Solar kan je steevast rekenen op nationale en internationale talenten, of je nu een jazz-, techno-, klassiek- of hip-hop-lover bent. Ook als je niet alleen voor de muziek komt zit je goed. Laat je toekomst voorspellen, bekijk verrassende theatervoorstellingen, koop je nieuwe festivaloutfit op de hippiemarkt, slaap in de zon of wordt amateur-kunstenaar. Dit jaar is het thema Cinema. Dat betekent filmische en extravagante stages en als je favoriete filmster verkleed op Verkleedzaterdag. De Maasplassen veranderen voor één keer in het Bolly- en Hollywood van Nederland.

Line-up
De line-up voor Solar Weekend 2015 is compleet. Onder andere Adam Beyer, Jett Rebel, Carl Craig, Typhoon, Vitalic, Joost van Bellen, Afterpartees en NOUVEAU RICHE ALL STARS zijn toegevoegd aan het affiche. Bekijk hier alle namen!

Met je CJP pas geniet je twee volle dagen van het meest creatieve festival van Nederland, en kun je drie of zelfs vier nachtjes boeken op de strandcamping van Solar. Dit alles met een dikke € 7,50 euro korting (1 ticket per CJP-pas). Milieu-lovers opgelet, nu ook CJP-korting op de Groener Gras camping!

Let op: de reguliere 4-dagen tickets zijn UITVERKOCHT! Wil je 4 dagen lang naar Solar, koop dan hier je kaartje mét CJP-korting!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

We Are Electric 2019
€ 5,- CJP-korting

We Are Electric 2019

€ 5,- korting op een passe-partout

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.