Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Sneakers

Sneakers
10% CJP-korting
Sneakerparadijs

Sneakers: er zijn weinig mensen die de schoenen aan zich voorbij laten gaan. Begrijpelijk, want er is een waslijst aan voordelen te bedenken. De keuze is enorm, ze zitten goddelijk en je bent op elk moment van de dag in staat een sprintje te trekken voor de trein, bus of tram. Nooit meer te laat en er ook nog goed uit zien. Wat wil een mens nog meer?

Soms zijn er zo veel modellen, kleuren en maten om uit te kiezen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Geen paniek, want bij schoenenwinkel Sneakers selecteren ze de vetste merken (o.a. Nike, Converse, New Balance). Dat maakt de keuze al (iets) minder lastig.

Omdat wij net zo dol op sneakers zijn als jullie, krijg je vanaf nu 10% korting op de gehele collectie. Bij de winkels in Amersfoort, Den Haag, Leiden en Tilburg én online pak je die korting, Zwaai met je blauwe pas óf log in met CJP-gegevens voor de online shop. Scoor die sneakers!

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Perry
10% CJP-korting

Perry

Eindeloos shoppen zonder in het rood te belanden

WAAR
10% CJP-korting

WAAR

Geef je spaarcenten uit aan fair trade cadeaus

Aktiesport
10% CJP-korting

Aktiesport

Sportgear voor een prikkie

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.