Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Skillseeker

Skillseeker
15% CJP-korting
Ontplooi jezelf met workshops

Je bent nooit te oud om te leren. Sterker nog: een leven lang leren wordt hard toegejuicht door de overheid. Als voorbeeldburger geef je daaraan natuurlijk graag gehoor. Helemaal tof als het op het gebied van dans, koken, muziek of sport is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop hiphop-streetdance, sushi bereiden of industriële lampen maken? Een cursus gitaarspelen kan natuurlijk ook. In de meer ongebruikelijke hoek: hand lettering, waarbij je een quote inspirerend in beeld brengt in verschillende lettertypes. Met de hand, welteverstaan.

Deze en nog een hele berg andere cursussen en workshops vind je via Skillseeker, een superhandig platform om mee te zoeken in het grote cursusaanbod. Natuurlijk hebben we een lekkere deal voor je geregeld. Als CJP’er krijg je namelijk 15% korting op álle workshops en cursussen die Skillseeker op haar site toont. Het ontplooien waard, dachten wij zo.   

Pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Skillseeker
Gratis proefles met CJP

Skillseeker

Vind je nieuwe skill

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

020Studio
Tot 20% CJP-korting

020Studio

Geef jezelf een make-over met CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.