Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Singer Laren Museum

Singer Laren Museum
€ 5,- CJP-korting
Neem samen met CJP een kijkje in de kunstverzameling van het echtpaar Singer

We zijn natuurlijk heel blij dat de hamburger de grote oversteek van de VS naar Nederland durfde te maken, maar over één exportproduct zijn we nog enthousiaster. We hebben het hier over William en Anna Singer.

Dit echtpaar bestond uit twee fanatieke kunstverzamelaars die zich aan het begin van de twintigste eeuw in kunstenaarskolonie Laren vestigden. Nadat William overleed schonk Anna een deel van de collectie aan het museum.

 Dit was in 1956 en sindsdien is het hard gegaan. Tot de collectie behoren onder andere een afgietsel van De Denker van de wereldberoemde Rodin en behoorlijk wat werken van George Hendrik Breitner (je weet wel, die meneer van de Amsterdamse stadsgezichten).

 Als CJP’er kun je deze wereldverzameling zien met belachelijk veel korting. Als je even zwaait met je favoriete kortingspas, dan betaal je in plaats van € 15,- maar € 10,- entree. Dat scheelt je dus € 5,-maar dat had je met al je rekentalent vast al gezien.

Kijk hier voor meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Singer Laren Theater
€ 2,50 CJP-korting

Singer Laren Theater

Goois kwaliteitstheater krijg je nu ook met dikke vette CJP-korting

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.