Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Shock

Shock
20% CJP-korting
Lukt het jou om te vluchten?

Het klinkt als een ware nachtmerrie: je beste vriendin raakt vermist. Ze is sinds het schoolfeest nergens meer te bekennen en alleen haar jas, haar fiets en haar telefoon worden gevonden. Je bent natuurlijk onwijs van slag door de situatie en het duurt wel een tijdje voordat je er weer helemaal bovenop bent. Wanneer jij eindelijk goed op weg bent om het een plekje te geven komt de dader terug. Hij of zij heeft het dit keer op jou gemunt… Lukt het je om niet ten prooi te vallen aan de moordenaar of wacht jou hetzelfde lot als je vriendin?

Shock is een nieuwe thrillermusical gebaseerd op het boek van Mel Wallis de Vries. Hij is van de makers van Vals en BOY 7 Live on stage, dus gegarandeerd een voorstelling waardoor je op het puntje van je stoel zit. Met Britt Scholte, bekend van Goed Tijden, Slechte Tijden en Priscilla Knetemann van SpangaSShocking:

CJP geeft 20% CJP-korting bij de meeste theater (check de lijst hieronder)!

Nog geen CJP-pas?

Deelnemende theaters: Veenendaal, Maassluis, Drachten, Lelystad, Venlo, Den Helder, Haarlem, Panningen (alleen telefonisch), Kampen, Zaandam, Purmerend, Waalwijk, Roosendaal, Spijkenisse, Barendrecht, Leiden, Amsterdam, Amstelveen, Emmeloord.

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Jij bent echt een (theater)stuk

DeLaMar Theater: Palermo
Tot € 15,- CJP-korting

DeLaMar Theater: Palermo

Kleine, intieme musical in DeLaMar Theater

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.