Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Sherlocked Amsterdam

Sherlocked Amsterdam
€ 10,- CJP-korting
€ 10,- korting bij dé Escaperoom van Amsterdam.

Gooi het veilige bestaan van jou en je vrienden even overhoop en nodig ze uit voor de nummer 1 Escape Room van Nederland. Hier pleeg je de bankroof van de eeuw in The Vault of zoek je je innerlijke detective in The Architect.
Met The Architect bevind je je in een van de meest geheimzinnige gebouwen van de stad: de Beurs van Berlage. Hier zit een pas ontdekte kamer, waar jij in opgesloten bent. Aan jou en je vrienden om erachter te komen hoe te ontsnappen.
Klinkt dit niet spannend genoeg, dan is The Vault misschien wel iets voor jou. Je doel is om de best beveiligde kluis van Amsterdam open te breken, maar pas op: er lopen ook slechtgezinde bewakers rond, waardoor je écht niet gepakt wil worden. 

Je speelt een spel in een groep van 2 tot en met 6 personen. Zolang één iemand in de groep een CJP-pas heeft, breng je al met € 10,- korting een middag in de Escape Room door. 

Boek je Escape Room Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

020Studio
Tot 20% CJP-korting

020Studio

Geef jezelf een make-over met CJP-korting

iMac 21,5-inch
€ 103,52 CJP-korting

iMac 21,5-inch

Nieuwe pc nodig? Probeer dan eens de iMac 21,5-inch voor een zacht CJP-prijsje

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.