Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof

Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof
€ 2,50 CJP-korting
Ook in de woonplaats van fruitmannetje Flipje krijg je dikke theater- en filmkorting met CJP

Naar het theater gaan deed je ongeveer honderd jaar geleden alleen als je een dikke zak met geld had. Het plebs had daar niets te zoeken, en dan met name de jonge variant niet. Gelukkig is het nu 2015 en hebben we dit belachelijk denkbeeld fijn laten varen.

Zodoende staat er nu op bijna elke Nederlandse straathoek wel een theater. Er staat er ook een in Tiel, dat luistert naar de naam Agnietenhof. Op de planken van dit culturele centrum kun je alle theatershows zien die er op dit moment ook maar een beetje toe doen. Voor een zacht prijsje, uiteraard, want op geselecteerde voorstellingen krijg jij als CJP’er korting.

Hoeveel het je precies scheelt als je voor de neus van de kassière met je favoriete stukje blauw plastic wuift? Zo’n € 2,50 per voorstelling. Daarnaast krijg je € 1,50 korting op de arthouse-films die vertoond worden in het Agnietenhof Filmtheater. Op Naar Tiel!

 

Klik hier voor alle theaters met CJP korting.

 

Kijk hier wat er speelt Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.