Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen
Tot € 25,- CJP-korting
Naar het theater in de hockeyhoofdstad

Naar het theater gaan deed je ongeveer honderd jaar geleden alleen als je een dikke zak met geld had. Het plebs had daar niets te zoeken, en dan met name de jonge variant niet. Gelukkig is het nu 2015 en hebben we dit belachelijke denkbeeld fijn laten varen.

Zodoende staat er nu op bijna elke Nederlandse straathoek wel een theater. Zo vind je er eentje in Amstelveen die luistert naar de naam Schouwburg Amstelveen. Op de planken van dit culturele centrum kun je alle theatershows zien die er op dit moment ook maar een beetje toe doen. Voor een zacht prijsje, uiteraard, want op geselecteerde voorstellingen krijg jij als CJP’er korting.

Hoeveel het je precies scheelt als je voor de neus van de caissière met je favoriete stukje blauw plastic wuift? Zo’n € 2,-. Op onderstaande vier voorstellingen krijg je nóg meer korting dan normaal. Als CJP’er betaal je hiervoor slechts € 10,-.

17 maart – Holland Dance – Talent on the Move 2016 

Wedden dat je gelukshormonen elkaar spontaan beginnen te knuffelen bij het zien van deze show? Een speciaal geselecteerd internationaal gezelschap van Codarts Rotterdam verzorgt een lekker gevarieerde choreografie (kaarten online beschikbaar voor CJP vanaf 10 maart).

De agenda vind je hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.

Rotterdamse Schouwburg
Tot € 11,- CJP-korting

Rotterdamse Schouwburg

Theatraal Rotterdam krijg je voor nop met je favoriete blauwe pas