Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Scènes

Scènes
€ 17,45 CJP-korting
Scènes houdt je podiumkennis fris

Naar het theater gaan is als lasagne eten: laagje na laagje komt er iets lekkers tevoorschijn. Het verhaal wordt steeds smeuïger, de karakters krijgen meer body en het is een voldaan gevoel als je alles achter de kiezen hebt. Helemaal als het stuk gepaard gaat met veel dans en muziek; een musical. Of als de cabaretier van die avond je een lachkick bezorgt, die je het hele jaar nog voelt. Die momenten waarop je gelukshormonen elkaar een high five geven, wil je het liefst zo vaak mogelijk meemaken. En oké, het is ook mooi om een paar keer per jaar serieuzere stukken op de bühne te zien. Zodat je weer als herboren huiswaarts kunt keren.

Om te weten waar je dit ultieme theatergevoel kunt oppikken, pak je Scènes erbij. Dit magazine vertelt je welke premières je niet mag missen in de Nederlandse schouwburgen en theaters. Je leest hierin ook interviews met oude rotten in het vak en vers talent. De columns van Gijs Scholten van Aschat, Katinka Polderman en Maria Goos bieden je bovendien een kijkje achter de schermen.

Als CJP’er krijg je € 17,45 korting op een jaarabonnement. Je betaalt dan € 12,50 in plaats van € 29,95. Zes keer per jaar ploft Scènes dan op je deurmat. Klik op de blauwe balk hieronder om deze korting te pakken.

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Dans Magazine
€ 19,95 CJP-korting

Dans Magazine

Ga jij dansend door het leven? Dans Magazine is zes keer per jaar je danspartner

Gonzo (circus)
€ 15,- CJP-korting

Gonzo (circus)

Stil je honger naar culturele diepgang

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.