Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Rundfunk: Wachstumsschmerzen

Rundfunk: Wachstumsschmerzen
tot 50% CJP-korting
Nog even niet volwassen worden met de jongens van Rundfunk

‘Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter.’ Terwijl de halve wereld loopt te zwetsen over positive thinking, presenteren wij het fantastisch cynische duo Rundfunk, dat deze keer de cover van C. Magazine siert. Na de succesvolle televisieserie komen Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde nu met een theatervoorstelling. ‘Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet.’ In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn. Wie wel eigenlijk?

Wel al groot genoeg voor een CJP-pas? Koop dan nu je kaarten met korting! De korting verschilt per theater, maar kan oplopen tot wel 50%! Check hieronder bij welk theater je korting krijgt. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Luxor Theater Rotterdam
50% lastminute CJP-korting

Luxor Theater Rotterdam

Voor de spontante liefhebber

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.