Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Ruben Hein

Ruben Hein
50% CJP-korting
50% korting op tickets

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

Muzikanten spelen graag in het theater. Het publiek zit stil, luistert aandachtig, je kunt een speld horen vallen. Een perfecte setting voor mooie liedjes. Bij Ruben Hein krijg je dat, maar nog veel meer. Hein (winnaar Wie is de Mol? 2018) is namelijk ook een goede verteller. In zijn theatershow Boventoon vertelt hij aan een piano over zijn baantje als pianist op een cruiseschip, liefde voor vogels of de Indonesische roots van zijn moeder. Die persoonlijke herinneringen koppelt hij prachtig aan liedjes van zijn nieuwste plaat Groundwork Rising en een gezonde dosis zelfspot.

Tijdens CJP Weekly scoor je 50% korting op tickets voor Ruben Hein in een select aantal theaters. Zijn tour stopt 18 mei, dus wees er snel bij! Je kunt maximaal twee tickets per CJP-pas bestellen. Zie hieronder bij welke theaters je terechtkunt en klik op de blauwe button om kaarten te kopen.

Nog geen CJP-pas?

Deelnemende theaters en data:

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden en een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Bekijk ook

De Doelen
€ 9,- met CJP

De Doelen

Jazz, wereldmuziek en klassiek voor een héél zacht prijsje

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.