Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Rotown

Rotown
€ 2,50 korting met CJP
Duik in de bruisende muziekscene van Roffa

Als twee honden vechten om een been, gaat de derde er mee heen. Paradiso en TivoliVredenburg zijn in een strijd verwisseld. Wie haalt de grootste, beste, tofste act naar Nederland, het liefst voor een exclusieve show? 

Terwijl de twee giganten vechten, profiteert Rotterdam. Rotown laat acts als Martin Garrix en Lorde lekker waaien en richt zich op kleinere bands en artiesten. Dat levert sinds jaar en dag een razend interessant programma op. In Rotterdam kun je nog echt op avontuur gaan: van singer-songwriters op de drempel van hun doorbraak naar ziedend goede post-punk, van eigenzinnige lokale bands naar gevestigde Nederlandse hiphop. Bovendien programmeert Rotown niet alleen in het eigen oergezellige poppodium annex café (waar je voor een show een heerlijk vorkje kunt prikken), maar kun je ook zomaar terechtkomen in de buik van een schip (V11 in de Wijnhaven). We love Roffa!

Met je CJP-pas krijg je € 2,50 korting op alle concerten! De korting geldt alleen als je online je tickets bestelt en op=op.

Check het programma hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.