Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Stedelijk Museum Schiedam: Rothko en ik

Rothko en ik
€ 15,- met CJP
Een uur alleen met Rothko

Een museum kan soms best overweldigend zijn. Dan ren je door drie verschillende exposities en haast je je ook nog even langs de vaste collectie. Maar wat nou echt indruk heeft gemaakt? De expo Rothko en ik in het Stedelijk Museum Schiedam nodigt je uit eens echt de tijd te nemen voor een werk. In een ruimte in het museum hangt Grey, Orange on Maroon, No. 8, een abstract werk van de Amerikaanse schilder Mark Rothko. Je gaat alleen naar binnen en levert je telefoon in. En dan is het kijken geblazen. Misschien is het heel saai, enorm fascinerend of heb je dezelfde religieuze ervaring die Rothko had toen hij het schilderde. 

Speciaal voor CJP’ers hebben we vijf plekken gereserveerd op 3, 11, 17, 18 en 19 december. Dan mag je een uur alleen zijn met dit werk van Rothko! Met CJP betaal je € 15,- in plaats van € 22,50. Mail lotte@stedelijkmuseumschiedam.nl om een plek te reserveren. Met CJP scoor je ook altijd een vaste korting van € 7,50 op de entree voor het Stedelijk Museum Schiedam.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Stedelijk Museum Schiedam
€ 7,50 CJP-korting

Stedelijk Museum Schiedam

De modernste kunst van Schiedam

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.