Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Ronnie gaat naar huis

Ronnie gaat naar huis
€ 7,50 korting per ticket met CJP
Ronnie Flex in het theater

Ronnie Flex speelt op alle grote podia, wint prestigieuze prijzen en scoort als rapper, zanger en producer. Maar er is ook een schaduwkant: hij worstelt met depressie en een cannabisverslaving. En dan dit jaar ineens: corona. Het artiestenleven staat op stil en er is meer tijd voor familie, gezin en zijn grootste liefde: muziek maken. Ronnie is weer thuis. Dat viert hij in het theater met een hele hoop nieuwe muziek. Ronnie gaat naar huis is een intieme muziekvoorstelling, waarin Ronnie zijn huiskamer en studio mee het podium op neemt. 

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus zijn er veel voorstellingen van Ronnie gaat naar Huis geannuleerd. Als je een kaartje hebt gekocht en de show is geannuleerd, wordt er contact met je opgenomen door het betreffende theater.

CJP'ers scoren € 7,50 korting per ticket voor Ronnie gaat naar huis. Ronnie Flex en zijn band spelen deze voorstelling in verschillende theaters door heel Nederland. Al deze theaters hebben de nodige coronamaatregelen genomen, zodat jij een veilig bezoek hebt. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Stadsschouwburg Utrecht
€ 5,- CJP-korting

Stadsschouwburg Utrecht

Dikke korting op Utrechtse kleinkunst

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.