Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Ronald A. Westerhuis - Size Does Matter

Ronald A. Westerhuis - Size Does Matter
€ 3,50 CJP-korting
Sculpturen van kunstenaar Ronald A. Westerhuis

Ronald A. Westerhuis maakt enorme sculpturen van roestvrij staal. Hij is de ontwerper van het Nationaal Monument MH17, dat vorig jaar is onthuld in het herdenkingsbos bij Vijfhuizen. De internationale carrière van Ronald A. Westerhuis begon in 2003, toen hij de vlam ontwierp voor de Olympische Spelen van 2008 in Peking. In 2011 maakte de beeldhouwer in opdracht van Lowlands en de Fundatie RAWSOME!

Voor de Wereldtentoonstelling in 2015 vervaardigde hij een beeld in samenwerking met Daniel Libeskind en in 2020 mocht hij Nederland vertegenwoordigen bij de Wereldtentoonstelling in Dubai. De aansprekende en prijswinnende sculpturen van Westerhuis gaan de hele wereld over en zijn te vinden bij galerieën en particuliere verzamelaars zoals prins Albert van Monaco.

Voor een luttele € 9,- kun je naar Size Does Matter in Museum de Fundatie. Je hoeft alleen maar even te zwaaien met je CJP-pas.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Museum de Fundatie
€ 3,50 CJP-korting

Museum de Fundatie

Alle kunstschatten die Zwolle rijk is, vind je hier

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.