Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Roffa Mon Amour

Roffa Mon Amour
€ 2,50 CJP-korting
Liefde voor uitzonderlijke films

Spetterende cinematografie op vijftien meter hoogte. Met je koptelefoon, na zonsondergang, geniet je op het dak van Station Hofplein in Rotterdam van cinema-grens-brekende films. Het filmfestival Roffa Mon Amour jaagt de nieuwe talenten achterna en elk jaar word er een selectie gemaakt van bijzondere, ietwat controversiële films. Films die je niet elke dag ziet en een boodschap met zich meebrengen. Reis met Park naar de ruïnes van het verlaten Olympisch dorp in Athene, waar een groep jongeren probeert zich niet àl te veel te vervelen. Wordt geconfronteerd met de fouten in onze maatschappij met Pieles, een veel besproken film over lelijke mensen, en bewonder de originele cinematografie en verbluffende soundtrack van de Wong Kar-Wai-achtige gangsterfilm Dayveon.

Omdat Roffa dit jaar haar vijfde verjaardag viert, zijn drie regisseurs van over de hele wereld uitgenodigd, waaronder Amman Abbasi en Gouden Kalf-winnaar Martijn Maria Smits. Helemaal voor jou, om je vragen over hen films te beantwoorden. Stap uit je comfort zone en wie weet ontdek je een nieuwe favoriet!

Met CJP krijg je € 2,50 korting online, en als je je kaartje bij de deur koopt. Dat is in totaal niet meer dan € 5,- voor een online kaart, en € 7,50 voor aan de deur! Best wel goede deal, al zeggen wij zelf. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Roffa Mon Amour 2019
€ 9,50 met CJP

Roffa Mon Amour 2019

12 dagen bijzondere films in een drijvende bios

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 6,- met CJP

Pathé

Alleen nu € 6,- voor een ticket

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.