Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Robeco SummerNights 2017

Robeco SummerNights 2017
Tot € 7,- CJP-korting
Zomeravonden in Het Concertgebouw

‘Deze zomer wordt de beste zomer ooit.’ Hoe vaak heb je jezelf dat niet horen zeggen? Uiteindelijk vallen de herfstbladeren voor je het weet alweer van de bomen en kijk jij terug op een zomer met vooral veel Netflix, uitslaapdagen en een tuin die nog steeds onder het onkruid zit.

Dat kan anders. Onze gouden tip? Robeco SummerNights! Van 1 juli t/m 31 augustus staat er heel veel leuks op het programma in Het Concertgebouw. Al bijna dertig jaar vind je op dit festival klassieke, moderne, akoestische en elektronische muziek uit alle delen van de wereld. Plan alvast een paar avonden in (met CJP-korting!) en je zomer wordt gegarandeerd een onvergetelijke.

Om je te helpen kiezen hebben wij de vetste shows voor je geselecteerd. Met CJP krijg jij 20% korting op de tweede rang. Check hieronder het programma en houd deze pagina in de gaten voor de start van de kaartverkoop.

Nog geen CJP-pas?

8 juli: Summer of Love met Leo Blokhuis
De Summer of Love: denk aan hippies, San Francisco en je afzetten tegen de gevestigde orde. Vijftig jaar later neemt Leo Blokhuis ons mee terug naar die legendarische zomer met hits van The Who, The Beatles en Otis Redding. Een nostalgische avond, net als toen (maar nu zonder LSD).

14 juli: Fridolijn: jazzy en dromerig in Catching Currents
Ingetogen, persoonlijk en oprecht. Dat zijn de liedjes van Fridolijn. Haar stem klinkt als een combinatie van Stevie Ann en Laura Jansen, met tegelijkertijd een compleet eigen sound. Perfect als afsluiter van een romantische zomerdag.

28 juli: Re:Freshed Orchestra plus Brainpower vieren de vreschillen
Het is alweer vijftien jaar geleden dat Brainpower de Nederlandse hitcharts binnenkwam met zijn album Verschil moet er zijn. Dat moet gevierd worden! Samen met hiphopcollectief The Re:Freshed Orchestra brengen zij een ode aan oude muziek, nieuwe (dans)platen en de mensheid in al zijn vormen en maten.

5 augustus: Richard Bona en Mandekan Cubano: Heritage
Sommigen noemen hem de ‘Afrikaanse Sting’, wij noemen hem liever gewoon Richard Bona. Hoe omschrijf je zijn muziek? Als Cubaanse sigaren en oldtimers samen een album maakten, zou het klinken als Heritage. Samen met de zeskoppige band Mandekan Cubano brengt hij afrobeats naar Het Concertgebouw.

19 augustus: DJ Henrik Schwarz, Jules Buckley en het Metropole Orkest
Robeco SummerNights is de perfecte matchmaker. Het festival brengt verschillende muzikanten bij elkaar, die onverwachts perfecte combi’s zijn. Zo ook deze drie: een deep house DJ, de klassieke Jules Buckley en het gigantische Metropole Orkest. A match made in heaven.

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.