Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Het Scheepvaartmuseum: Rijzend Water

Rijzend Water
€ 8,25 CJP-korting
Wake-up call

Van Greta Thunberg tot het allereerste VN Klimaat-rapport: om de klimaatcrisis kan je niet heen. Veel mensen maken zich zorgen om de toekomst van de wereld. Het Scheepvaartmuseum maakt de wereldwijde impact van de stijgende zeespiegel zichtbaar met tentoonstelling Rijzend Water van Kadir van Lohuizen. Het laat zien dat de klimaatcrisis niet meer te stoppen is, maar alleen nog vertraagd kan worden. In de tentoonstelling zijn projecties met stilstaand en bewegend beeld te zien samen met geluidopnames van verschillende locaties waarnaar Van Lohuizen afreisde. Als dit geen wake-up call is...

  • De expo Rijzend Water van Kadir van Lohuizen is t/m 12 oktober te zien in het Scheepvaartmuseum. Met CJP krijg je € 8,25 korting en betaal je nog maar € 7,75.
  • Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar het Scheepvaartmuseum en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien.
Bestel je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Scheepvaartmuseum
€ 8,25 CJP-korting

Het Scheepvaartmuseum

Beleef de maritieme geschiedenis van A tot Z

Het Scheepvaartmuseum: Engelen van de Zee
€ 8,- met CJP
Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.