Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Rewire Festival

Rewire Festival
€ 17,50 met CJP
Internationaal festival voor avontuurlijke muziek

In Den Haag proberen politici iedere dag te bedenken hoe we ons tot nieuwe ontwikkelingen moeten verhouden. Haags festival Rewire denkt dit jaar met hen mee. Het festival staat volledig in het teken van (Re)setting. Hoe gaan we als mensen om met een omgeving die snel verandert? Geen langdradige speeches, moties van wantrouwen of Kamervragen op dit festival. In plaats daarvan wordt het thema onderzocht aan de hand van avontuurlijke muziek, van o.a. Jon Hopkins, Arca, SOPHIE, Ex Eye, The Caretaker, James Ferraro, Lorenzo Senni en Hildur Guðnadóttir (componiste van de muziek uit Joker, die op het festival de soundtrack van bekroonde serie Chernobyl zal spelen). Die muziek hoor je op bijzondere locaties: in kerken, verlaten kantoorpanden of in een oude fabriek.

Ook de grootste kenner ontdekt op Haags festival Rewire iets nieuws. Beloofd! Dit jaar vindt het festival plaats van 3 tot en met 5 april, en met CJP betaal je voor die drie dagen maar € 72,50. Op dagkaarten scoren CJP'ers een korting van € 5,-. 

Haal je festivalticket hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 2,50 CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.