Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Rewire Festival

Rewire Festival
€ 10,- CJP-korting
Avontuurlijk, eigenzinnig en vernieuwend

Muziekliefhebbers opgelet: prikkel je zintuigen op het Rewire Festival. Hoor, voel, zie en ervaar een flinke dosis avontuurlijke muziek, geluidskunst, experimentele pop en visuele kunsten. Geen liedjes van drie akkoorden of standaard technobeats, maar toffe internationale optredens die verre van gewoontjes zijn. Op zeven locaties in Den Haag vind je meer dan 100 concerten en multidisciplinaire shows, van fabriekshallen en kerken tot theater en poppodia. Laat de muziek bij je naar binnen stromen en beweeg op de creaties van onder andere Arca en Jesse Kanda, SUMS (Kanding Ray en Mogwai’s Barry Burns) en Daniel Wohl. Laatstgenoemde brengt zijn album Holographic tot leven in een spectaculaire samenwerking met Slagwerk Den Haag, het Matangi Quartet en Daniel Schwarz. Even klaar met dansen? Ook daar heeft Rewire aan gedacht, met het veelbelovende educatie, talk- en filmprogramma. Zelfs de grootste cultuurkenners vinden op Rewire Festival iets nieuws.

Het Rewire Festival vindt van 31 maart t/m 2 april plaats in Den Haag. Met je CJP-pas kun je een korting van € 10,- scoren op een passe-partout en € 5,- op een dagkaart. Klik op de blauwe balk en voer onderstaande code(s) in. Vergeet niet je CJP-pas mee te nemen!

CJPRWR17weekend
CJPRWR17day

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Nederlands Film Festival
€ 2,50 CJP-korting

Nederlands Film Festival

Tijdens NFF zie je de parels uit de Nederlandse film

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Kadepop Festival 2019
€ 7,50 CJP-korting

Kadepop Festival 2019

Ongeraffineerd gesuikerd uniek

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.