Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

RENT- De Musical

RENT- De Musical
50% CJP-korting
RENT terug op de bühne

Men zegt wel eens: ‘op je hoogtepunt moet je stoppen’. Wij zijn héél blij dat de makers van RENT zich daar niets van hebben aangetrokken. De musical die in februari 2015 van start ging werd zo’n groot succes, dat de voorstellingen binnen no time uitverkocht raakten. Nu, anderhalf jaar later, staan de artiesten (o.a. Rosa da Silva en Mitch Wolterink) gelukkig gewoon weer op de bühne.

Even een korte geschiedenisles: in 1996 ging RENT in première in New York. Voor het eerst stond er een musical op de bühne met LGBT-personages. Dat leverde een hoop ‘oehs’ en ‘aahs’ op, maar ook enorme belangstelling. Het verhaal gaat over een groep jonge kunstenaars die worstelen met armoede, relaties en verslaving in een tijd waar het HIV-virus je dood betekende. Een krachtig verhaal dat ook anno 2016 veel aandacht verdient.

Jij kunt deze revolutionaire musical nu nog op 4 en 5 november in het DeLaMar Theater in Amsterdam zien. Met CJP krijg je 50% last-minute korting op je kaarten (op de dag zelf vanaf 12 uur online, telefonisch en aan de kassa). Zo bespaar je tot € 16,25 op de eerste rang.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Was Getekend, Annie M. G. Schmidt
Last-minute 50% CJP-korting

Was Getekend, Annie M. G. Schmidt

Was getekend, Annie M. G. Schmidt

Selma Ann Louis
50% CJP-korting

Selma Ann Louis

Roadmovie-musical met o.a. Plien en Bianca

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.