Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Probeer CJP nu gratis

Probeer CJP nu gratis
Tot 1 mei gratis korting met CJP
Bouw mee aan De Culturele Coalitie

Gratis CJP-pas, voor jou
Heb je nog een piep in je oren? Nederland heeft zijn stem laten horen! Op een coalitie moeten we nog even wachten. Gelukkig kun je je in de tussentijd aansluiten bij De Culturele Coalitie. Wij geloven namelijk dat cultuur je anders laat kijken naar de wereld. Leef mee met de hoofdpersonen in een film, kruip in de huid van een acteur op de theaterplanken of laat een expositie je aan het denken zetten. Cultuur verbreedt je horizon!

Typhoon for President
De Culturele Coalitie bestaat uit cultuurmakers en culturele organisaties die je op sleeptouw nemen. Bovendien hebben we de allereerste culturele minister-president in ons kabinet: Typhoon! Hij is door de CJP Inspirators gekozen om De Culturele Coalitie te leiden: niemand is tegelijkertijd zo enthousiast, kritisch en maatschappelijk betrokken. 

Typhoon is de eerste culturele minister-president van Nederland.
CJP lanceert in het kader van De Culturele Coalitie daarom een speciale programmering vol kunst, theater, muziek en film. Zoals gratis toegang samen met een vriend tot de expositie Face It! in het Joods Historisch Museum. Zowel voor nieuwe CJP’ers als cultuurvreters van het eerste uur geldt: laat je inspireren en verrassen! 

Hoe werkt het?
Logisch dat je nu staat te popelen zo’n gratis pas aan te vragen. Dat doe je eenvoudig op deculturelecoalitie.nl. De pas krijg je in de vorm van een app en hiermee kun je onbeperkt profiteren van onze kortingen bij musea, theaters en poppodia! Dit kan tot 1 april, dus vraag ‘m snel aan. Na die periode kun je trouwens lekker doorgaan met cultuurvreten en kost je CJP-pas het schamele bedrag van € 17,50 per jaar. Dat heb je er zó uit, ook al ga je maar twee keer in het jaar naar een museum. Wij verlengen je gratis pas automatisch, dus dat is lekker makkelijk. Wil je na twee maanden toch weer leven zonder torenhoge cultuurkortingen? Je kunt eenvoudig opzeggen. Via onze nieuwsbrief sturen we bovendien een waarschuwing als je gratis pas afloopt. Dus ga naar deculturelecoalitie.nl en scoor die gratis CJP-pas!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

De Nieuwe Liefde
20% CJP-korting

De Nieuwe Liefde

Lekker nadenken

De Verliefde Camera - Ed van der Elsken
50% CJP-korting

De Verliefde Camera - Ed van der Elsken

Hij fotografeerde wereldwijd opvallende types

Sexiety
Tot 50% CJP-korting

Sexiety

We doen het (bijna) allemaal