Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Primavera Sound Barcelona 2019

Primavera Sound Barcelona 2019
€ 15,- CJP-korting
€ 15,- korting op het hele festivalweekend

Keer je Spotify ondersteboven, schud alles goed uit en kijk wat er op de grond valt. Gedaan? Nou, dan heb je de line-up van Primavera Sound in Barcelona. Dit festival heeft werkelijk ieder jaar een rij namen waarvoor je naar Barcelona wil verhuizen. Sowieso is dit stukje tekst te kort om alle mooie namen te noemen, maar we willen toch zeker aan je meegeven dat Tame Impala, Erykah Badu, Interpol, Mac DeMarco, Christine and the Queens, Cardi B, Robyn, Janelle Monae, Solange, James Blake en Future langskomen. Tijd om dat reisje naar Barca te plannen! 

Met CJP krijg je € 15,- korting op een passe-partout voor Primavera Sound. Het festival duurt drie dagen (30 mei t/m 1 juni) en wordt gehouden in het Parc del Forum in Barcelona. Klik op de blauwe button hieronder, log in met je CJP-pas en je ziet de kortingscode verschijnen én wordt doorgestuurd naar de ticketshop van Primavera.

Belangrijk: 

  • Je scoort de korting met EYCA: een Europese jongerenorganisatie waar CJP bij is aangesloten. Het logo van EYCA staat op elke CJP-pas. 
  • EYCA staat gelijk aan Carnet Jove, dus je CJP-pas met EYCA logo is he-le-maal geldig. Kies voor een Carnet Jove ticket. Op je Cultuurkaart of MBO Card staat helaas geen EYCA Logo.
Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Nederlands Film Festival
€ 2,50 CJP-korting

Nederlands Film Festival

Tijdens NFF zie je de parels uit de Nederlandse film

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Kadepop Festival 2019
€ 7,50 CJP-korting

Kadepop Festival 2019

Ongeraffineerd gesuikerd uniek

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.