Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Poppodium Grenswerk

Poppodium Grenswerk
20% CJP-korting
Verleg je grenzen in Venlo

Artiesten hebben het maar zwaar. Tegenwoordig streamt iedereen songs op Spotify en plukken we gratis downloads van het internet. Als zangers en zangeressen brood op de blank willen, moeten ze op de vetste festivals staan en de mooiste zalen uitverkopen. Grenswerk draagt daar graag een steentje aan bij. Dit poppodium in Venlo organiseert naast concerten en feesten ook opnamesessies en opleidingsmogelijkheden. Zo steunen ze niet alleen de (beginnende) artiest, maar ook ons: het simpele volk dat muzikanten zo bemint.

Grenswerk staat op en gaat naar bed met hun vijf kernwaarden in het achterhoofd: openheid, samenwerking, waardering, plezier en innovatie. Klinkt dat niet als muziek in je oren?

Met CJP krijg je nu maar liefst 20% korting op de concerten in Grenswerk. Kom naar Venlo en zoek je eigen grenzen op voor een klein prijsje. Klik op de blauwe knop om het programma te bekijken.

Bekijk hier het programma Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.