Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Pllek: Films with a View

Pllek: Films with a View
Gratis met CJP
Zon, strand en cinema

Voor de filmliefhebbers die van het mooie weer willen genieten, maar ook graag chillen tijdens een goede film, is dit de perfecte middenweg. Deze zomer, als de hemel helder is en het zand op het strand nog lekker warm van de zon, verrast Pllek je met de origineelste en beste films.

Elke dinsdagavond kun je op het stadsstrand Pllek in Amsterdam genieten van een film in de buitenlucht, van wereldcinema tot animatie en van cultklassiekers tot en met documentaires. Het thema verschilt per maand, en Juni staat in het teken van 'Crazy Dreamers'. Verwacht films met idealisten in de hoofdrol waaronder Fallen Angels, een film à la Jean-Luc Godard, plaatsnemend in het donkere, surrealistische nachtleven van Hong Kong, enThe Dreamers, het verhaal van een driehoeksverhouding tussen politiek geëngageerde studenten in het romantische Parijs.

Omdat het relaxter voor jullie is om droog te blijven buiten en om knus te kunnen zitten, worden de films alleen gedraaid als het weer goed is. Op de Facebookpagina kun je uiterlijk een dag van tevoren checken of het evenement doorgaat.

Je kunt gratis de film bekijken. Koptelefoons zijn beschikbaar voor € 7,50 per stuk, maar de eerste twintig CJP'ers krijgen er gratis eentje. Dus first come, first served!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Pllek Live Stage
50% CJP-korting

Pllek Live Stage

Een exotische ontdekkingsreis

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
tot € 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.