Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Planet Earth II - Live in Concert

Planet Earth II - Live in Concert
30% CJP-korting
Inclusief nog nooit vertoonde beelden

Wie denkt dat een natuurfilm slechts een aaneenschakeling van statische dronebeelden is, heeft duidelijk nog nooit Planet Earth gezien. Tien jaar geleden scheen deze documentaire plotseling een totaal nieuw licht op de aarde. Maar inmiddels is de documentaire een klein beetje achterhaald. We hebben een geupdate versie nodig. Dus het camerateam ging drie jaar lang op pad. Met alle nieuwe technieken die de laatste tien jaar waren ontwikkeld konden de makers een volledig nieuw perspectief creëren: dichterbij en een stuk intenser. Je kunt de film in bed op je 13 inch scherm kijken, maar wat dacht je van 4K-Ultra-HD-formaat? Begeleid met muziek van Oscar-winnaar Hans Zimmer. Ja, inderdaad, Zimmer van onder andere Pirates of the Caribbean, Inception en The Dark Knight.

Goed idee, toch? Dat dachten wij nou ook. Je kunt het 17 maart ervaren in Ahoy Rotterdam tijdens Planet Earth II – Live in Concert. Met CJP-korting, want wij vinden gewoon dat je dit móét meemaken.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.