Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Pixar Perfect

Pixar Perfect
€ 8,- met CJP
Zes Pixar-klassiekers keren terug naar de bioscoop

Met de première van het langverwachte Toy Story 4 brengt KINO in juni zes klassiekers die het universeel geliefde Pixarisme gevormd hebben terug naar het witte doek: Finding Nemo, Ratatouille, WALL-E, Up, Inside Out en Coco. Films die ons van jongs af aan veel leerden; die je geruststelden dat je zelfs na je pensioen nog het grootste avontuur van je leven kan meemaken, dat je verdriet moet toelaten en dat die ene rat in je keuken misschien nog zo erg niet is. De gevierde studio levert keer op keer visuele meesterwerken af die animatie naar een hoger niveau brengen en die je echt nog een keer in de originele versie op het grote doek moet zien.

Tussen 29 mei tot 7 juli zie je deze klassiekers bij KINO Rotterdam in het kader van themaprogramma Pixar Perfect. Met CJP krijg je € 3,- korting en betaal je nog maar € 8,- voor tickets. Klik op de blauwe button en check het programma.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

KINO
25% CJP-korting

KINO

Het is haast niet te filmen

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.