Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Pieces of Tomorrow

Pieces of Tomorrow
Gratis drankje met CJP
Klassiek in een nieuw jasje

Wij dagen je uit om iets nieuws te proberen, uit je comfort-zone te stappen en je wereld te vergroten. Kies eens voor klassiek in plaats van pop of voor een mengelmoes bij Pieces of Tomorrow. Gooi daar een schepje luchtigheid bovenop, want dit klassieke concert kun je gewoon in je spijkerbroek mét biertje in je hand bezoeken. Het zitvlees hoeft niet getraind te worden, want het tachtigkoppige Radio Filharmonisch Orkest speelt geen ellenlange composities van drie uur. Laat je onderdompelen door de toffe sound van het symfonieorkest met DJ St. Paul als host. Oh, en dat biertje? Dat krijg je van ons. Zodat je kunt proosten op de verbreding van je horizon.

De volgende editie van Pieces of Tomorrow is op donderdag 8 juni in TivoliVredenburg. Met je CJP-pas koop je een ticket voor € 12,- en krijg je een gratis drankje. Klik op de blauwe knop en bestel. Vergeet niet je CJP-pas mee te nemen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

TivoliVredenburg
Tijdelijk gesloten CJP-korting

TivoliVredenburg

Start je klassieke fase

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.