Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Picl: King of the Cruise

Picl: King of the Cruise
50% CJP-korting
Elke twee weken een film voor de helft bij Picl

Op een luxe cruiseschip is de schatrijke Ronald Busch Reisingere op z'n zachtst gezegd een opvallende gast. Hij schept graag op over zijn status en extravagante levensverhalen, terwijl hij met zijn schotse kilt en koninklijke cape over het dek paradeert. Ronald blijkt een Schotse baron te zijn en daarnaast ook nog koning van een stukje land in Afrika. Tenminste, dat zegt hij zelf.

Elke twee weken kunnen CJP'ers een nieuwe film met korting zien bij Picl. Deze keer is dat de documentaire King of the Cruise. Bij Picl zie je films uit het filmtheater direct bij jou thuis, een online bioscoopzaal dus. Je ziet hier een selectie van de nieuwste, prijswinnende films en documentaires. Je betaalt per film en zit dus nergens aan vast. 

CJP'ers krijgen 50% korting op de film King of the Cruise bij Picl met de code cjpkorting-qmzs. Je betaalt dan maar € 4,25. De code is geldig t/m 12 mei en is één keer per account geldig.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.