Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Patronaat

Patronaat
€ 2,50 CJP-korting
Poptempel, heiligdom voor artiesten of plek waar het volk wordt geheeld met klanken

Het Patronaat wordt gerekend tot één van de bekendste poppodia van Nederland. In de grootste zaal passen 950 mensen en in de kleine zaal staan maximaal 300 man los te gaan. Toewijdingsfeitje: er zijn meer dan 90 muziekliefhebbende vrijwilligers die zich hier voor noppes inzetten. 

De poptempel stamt uit 1913 en was toen een plek waar kinderen op zondag godsdienstles kregen. In 1984 werd het Patronaat een eigentijds muziektheater dat sinds 2005 hypermodern is gepimpt. Dat goddelijke zit er nog in, want OMG! wat een magistrale acts hebben hier al gestaan. Limp Bizkit, The Misfits, Paul Kalkbrenner, Knife Party, Tori Amos en Herman Brood: om maar wat voorbeelden te noemen.

Patroneer naar de Haarlemse beschermeer van de muziek. De agenda van dit muziektheater staat namelijk altijd bommetje vol met fijne artiesten uit binnen- en buitenland. Heel leuk, maar nog fijner is dat jij op (bijna) al deze concerten € 2,50 korting krijgt.

Check de agenda hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tony Clifton + Mexican Surf
€ 2,50 CJP-korting

Tony Clifton + Mexican Surf

Slacky postpunk uit Haarlem

MocroManiac + Pietju Bell
€ 2,50 CJP-korting

MocroManiac + Pietju Bell

Hiphop van eigen bodem

Nielson
€ 2,50 CJP-korting

Nielson

De nieuwe sound van Nielson

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.