Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Parkstad Limburg Theaters

Parkstad Limburg Theaters
10% CJP-korting
Zie Limburg van haar theatraalste kant

Sommige plekken zijn perfect voor het aanmaken van nieuwe herinneringen. Het theater is hier een goed voorbeeld van. Om deze uitspraak kracht bij te zetten, zullen we een van onze eigen theatrale ervaringen met je delen.

In 1997 werd dit land verblijdt met de theaterbewerking van Roald Dahl’s Sjakie en de Chocoladefabriek. Waar het allemaal precies over ging weten we niet meer zo goed, maar dat elk kind na afloop heel, héél veel snoep kreeg vervulde ons met zo veel blijdschap dat de voorstelling ons voor altijd bij zal blijven.

Wil jij ook zo’n herinnering? Dan moet je als de sodemieter haar het naar Parkstad Limburg Theater in Kerkrade of Heerlen gaan. Daar zie je alle grote voorstellingen van het moment voor een zacht CJP-prijsje. Op de meeste voorstellingen krijg je 10% korting. Hoeveel je dat precies in euro’s scheelt blijft een verassing, want niet alle shows zijn even duur. 

 

Klik hier voor alle theaters met CJP korting.

Bekijk hier de agenda Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.