Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Paradisolezingen

Paradisolezingen
€ 7,- CJP-korting
Verrijk jezelf met toffe lezingen

Elke zondag om klokslag 11:00 mag jij jezelf verrijken op de leukste manier. In Paradiso vind je namelijk niet alleen topmuziek, maar ook toffe lezingen. Of het nou over zwaartekracht, vrije wil of onnatuurlijke selectie gaat; de meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod. Waarom heb je de avond daarvoor juist die ene corpsbal zo onnatuurlijk geselecteerd? En hoe kan het dat we, na al die duizenden jaren onverantwoord alcoholgebruik nog steeds niet zijn uitgestorven? Zo neem je de zaterdagnachtfilosofieën gewoon mee op zondagochtend.
 
De sprekers zijn niet de minsten: universitair docenten, dokters en andere specialisten spuien hun kennis over de brakke en minder brakke zielen uit. Alle helden van de wetenschap worden besproken en jij als CJP'er krijgt € 7,- korting op elke editie. De lezingen worden gegeven van januari t/m september. Precieze data weten? Klik op de blauwe button.

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tolhuistuin
€ 2,50 CJP-korting

Tolhuistuin

Tollen in Noord Gestoord

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 85% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.