Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo
€ 5,- met CJP
Visualiseer koningin Juliana in de paleistuin

Wil je graag beroemd worden? Vergeet die zangcarriere en zorg gewoon dat je de volgende keer geboren wordt in een koninklijke familie. Dat opent deuren, hele leuke deuren. Zo mag je bijvoorbeeld in Paleis Het Loo te Apeldoorn slapen.

Althans, dit zou tot de mogelijkheden behoren als je voor 1975 geboren was, want in dit jaar vertrok de laatste Oranje (Prinses Margriet, for your information) uit het paleis. Nu doet het dienst als museum, waar je ook als onderdaan voet over de drempel mag zetten. Wat je ziet als je dit doet? Een heleboel pracht en praal, niet eens alleen in het paleis zelf. Ook de bijbehorende stallen zijn een bezoekje waard en dan hebben we het nog niet eens gehad over de tuin.

Ja, alleen al die tuin al is genoeg motivatie om nu heel hard naar Apeldoorn te rennen. Vergeet in je haast vooral je CJP-pas niet, want die zorgt ervoor dat je gigantisch veel korting krijgt op de toegang. In plaats € 14,50 betaal jij nog maar € 5,-. Dat scheelt je € 9,50.

Het paleis is momenteel in verbouwing, maar de tuinen en stallen zijn wel open. Vanaf 2 april tot en met 29 september kan je het paleis weer bezoeken, behalve op de maandagen.

Lees meer Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.