Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Padoem Patsss

Padoem Patsss
€ 2,50 CJP-korting
Oneliners met Howard Komproe

De mens van tegenwoordig is altijd in de weer. We rennen voor de trein, haasten ons naar een lunchafspraak en poetsen onze tanden terwijl we een spijkerbroek dichtritsen. Alles moet altijd snel snel snel. Erg is dat niet, want zo houden we meer tijd over voor andere dingen; naar een museum gaan met CJP-korting bijvoorbeeld, of de opnames van televisiespelshow Padoem Patsss bijwonen.

De hilarische Howard Komproe is de gastheer van dit programma en bij Padoem Patsss begrijpen ze precies waar de vlugge mens op zit te wachten. Het concept: oneliners. De grappen vliegen je om de oren en alleen al in de voorstelronde lig je meerdere keren dubbel van het lachen. Elke week zijn er verschillende comedians te gast om opdrachten uit te voeren aan de hand van de beste woordgrappen en creatieve hersenspinsels.

Met CJP kun jij heel voordelig bij Padoem Patsss zijn. Je krijgt namelijk € 2,50 korting op je toegangskaart. Voor de try-outs betaal je dan nog maar € 5,- en voor de opnamedagen € 7,50. Je bestelt je kaarten door de actiecode ‘CJP’ in te vullen. Dat kan nog voor de volgende data:

  • 4 oktober, try-out in Toomler, Amsterdam
  • 12 oktober, try-out in Theater Bellevue, klik hier voor kaartjes.
  • 10 en 24 oktober, opnamedagen in Theater Bellevue, Amsterdam

De kaartjes gaan hard, dus bestel ze snel (vul actiecode CJP in) met een klik op de blauwe knop

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Theater Bellevue
Tot € 2,50 CJP-korting

Theater Bellevue

Een avondje theater kost je hier ouderwets weinig

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.