Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Over het IJ Festival

Over het IJ Festival
€ 10,- met CJP
Culturele bom in Noord Gestoord

Jaren geleden wilde niemand dood gevonden worden in Amsterdam Noord. Zelfs Appie Baantjer nam nooit de moeite om lijken uit dit stadsdeel te vissen. Maar tegenwoordig schieten de hippe tenten hier als paddenstoelen uit de grond en wordt Noord dagelijks bezocht door overvolle veerponten die net niet zinken.

Over het IJ Festival is een explosie van theater, dans en kunst-installaties. Op het post-apocalyptische industrieterrein NDSM-werf, rondom de IJ-oever en dieper in Amsterdam-Noord wordt cultuur gevierd alsof je leven ervan afhangt. Mis vooral het zeecontainerprogramma niet, waar korte show worden gegeven in felgekleurde waterbakken. Of chill als een droge sardine in de zon.

Festivalbandjes kosten normaal € 20,- aan de kassa en tickets voor reguliere voorstellingen kosten € 18,-. Maar als CJP’er krijg je een festivalbandje of kaartje voor slechts € 10,-. Pak die korting!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Go Short
€8,- met CJP

Go Short

300 films en dat in 5 dagen!

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Utrecht International Comedy Festival
€ 7,- CJP-korting
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.