Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Over het IJ Festival 2019

Over het IJ Festival 2019
€ 10,- met CJP
Onbeperkte toegang voor een tientje

Over het IJ Festival is hét locatietheaterfestival dat Amsterdam-Noord als inspiratiebron en podium gebruikt. Zie avontuurlijk locatietheater van nieuwe en gevestigde makers op de NDSM-werf, aan de oevers van het IJ en dieper in Amsterdam-Noord. Het jongste talent van het festival ontdek je met een festivalbandje. Hiermee heb je tien dagen lang onbeperkt toegang tot het Zeecontainerprogramma, het Nieuwe Makers programma en het Over het IJ Festival LAB.  

Met CJP scoor je niet alleen korting op een festivalbandje, maar betaal je ook maar € 10,- voor alle voorstellingen. Zo zie je tijdens deze editie de absurdistische dansvoorstelling Don't Wanna Fight  van YoungGangsters en Dox over de dunne lijn tussen geweld, kunst en vermaak. Kim Karssen en Florian Myjer spelen namens De Warme Winkel het indrukwekkende Bloomsbury en collectief La Isla Bonita keert terug met De Managers, een samenwerking met Frascati Theater waarin ellenlang vergaderd wordt. Let op: je hebt geen festivalbandje nodig om deze voorstellingen te bezoeken. 

Stap op de pont en ga van 5 t/m 14 juli naar Over het IJ Festival op de NDSM-werf. Met CJP betaal je slechts € 10,- voor het festivalbandje én ook maar € 10,- voor alle voorstellingen op Over het IJ Festival.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$discount_amount_extra

Filename: discount/discount_item_highlight_partial.php

Line Number: 79

Soldaat van Oranje - De Musical
Tijdelijk gesloten

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.