Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Oude Kerk

Oude Kerk
50% CJP-korting
Met korting op bezoek bij één van de mooiste kerken van Amsterdam

Midden op de Wallen vind je de Oude Kerk. De kerk is zowel Katholiek als Protestants geweest: je hoeft geen kunsthistoricus te zijn om dat terug te zien in de decoraties en het interieur van de kerk. Extra bijzonder is het feit dat Rembrandt van Rijn in deze geloofstempel in ondertrouw ging. Dan hebben we nog de Kerkmeesterskamer, daar vind je tal van schilderijen en objecten die te maken hebben met dit historisch monument. In deze kerk, met acht eeuwen geschiedenis en 2200 gedenkstenen, zie je tentoonstellingen rondom het thema herinneren en herdenken.

Nu te zien: Christian Boltanski: NA (24 november 2017 – 29 april 2018). Gratis met CJP op 17 en 18 maart.
Wat gebeurt er wanneer ons leven ten einde komt? De Parijse kunstenaar Boltanski maakte meer dan 50 enorme installaties die de bezoeker laten stilstaan bij deze levensvraag.

De Oude Kerk en CJP zijn dikke vrienden: de kerk is één van de vaste locaties van de CJP evenementen. Met je CJP-pas krijg je standaard 50% op de entree van de Oude Kerk en dus op de tentoonstellingen die daar te zien zijn. In het weekend van 17 en 18 maart gaan CJP'ers zelf gratis naar binnen!

Check de tentoonstelling Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.