Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Operadagen Rotterdam 2018

Operadagen Rotterdam 2018
€10,- met CJP
Opera in een urbanjasje

In Rotterdam kun je veel doen, maar ze hebben geen operatheater. Gelukkig is dat voor operaliefhebbers geen probleem: tijdens de dertiende editie van de Operadagen Rotterdam wordt de hele stad namelijk het theater voor nieuwe en moderne vormen van opera en muziektheater. Van kloosters en daken tot iemands eigen bank: opera is overal!

Dit jaar is het thema van het festival Heldenmoed, wat aansluit bij het overkoepelende thema van de komende vier jaar: Lost & Found. Er zijn helden die letterlijke en symbolische grenzen oversteken, draken verslaan of grote tegenslagen het hoofd bieden. Die helden worden bezongen in Oekraïense aria's op het dak van de Bijenkorf of bij het bluesrequiem De dood: een gebruiksaanwijzing! op een gefantaseerde begraafplaats. En dat is nog maar een tipje van de Operadagenijsberg.

Pak je blauwe pas erbij en vertrek richting de Operadagen Rotterdam, want als CJP’er betaal je voor elke voorstelling slechts € 10,-!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.