Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Opera Per Tutti

Opera Per Tutti
50% CJP-korting
Een intro op opera: met jonge makers, uitleg én een dikke korting

Opera is een beetje zoals sushi; mensen zeggen dat ze het niet lusten, zonder het ooit geproefd te hebben. Maar wie eenmaal echt goede sushi heeft gegeten, kan niet meer zonder.

De beste manier om opera te proeven is zonder twijfel Opera Per Tutti. In de tijd die je bij een doorsnee actiefilm doorbrengt in de bioscoop, zingt zangeres Mylou Mazali met een aantal collega's verschillende scènes uit beroemde opera's. Bij elke scène geeft ze (met veel humor) tekst en uitleg, zodat je tijdens het stuk niet hoeft na te denken over het verhaal, maar gewoon kunt genieten van het allerbeste dat er mogelijk is met een menselijke stem. Alle zangers van Opera Per Tutti horen namelijk tot de top en de componisten van de stukken natuurlijk al helemaal: Mozart, Purcell, Verdi en Bellini komen allemaal langs.

Bij CJP houden we zowel van korting als van opera en daarom gaat er maar liefst vijftig procent van de toegangsprijs af. Dat betekent dat je slechts € 10,- betaalt voor twee uur lang all you can eat opera! Een sushi-arrangement met zo'n goede deal hebben we helaas nog niet kunnen vinden.

 

Fotograaf: Erik van der Meulen

Check het programma Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.