Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Melkweg: Obongjayar

Obongjayar
€ 2,50 CJP-korting
Creatieve mix van soul, electronic en spoken word

Afrobeat, spoken word, soul, electronic: de muziek van de Nigeriaanse muzikant Obongjayar valt niet onder één genre vast te pinnen. Zijn nummers gaan wel vaak over hetzelfde onderwerp: spiritualiteit. Voor hem betekent dat het volgende: 'Spirituality is a feeling, a sense of being. It’s about figuring out who you are instead of depending on something else to tell you who you are.' Obongjayar werkte samen met grote namen als Kamasi Washington, Giggs, Sampha en Danny Brown. Als je wil dat iemand op Valentijnsdag een liefdesliedje voor je zingt, dan heb je geluk. Op 14 februari staat Obongjayar in de Melkweg en zijn nieuwste EP staat vol met liedjes over de liefde. Hij wil er vast wel een paar voor je zingen.

Obongjayar komt op 14 februari de release van zijn nieuwe EP met je vieren in de Melkweg in Amsterdam. Met CJP krijg je € 2,50 korting op tickets. Bestel ze via de blauwe knop.

Koop hier je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Lidmaatschap Melkweg
50% CJP-korting

Lidmaatschap Melkweg

Verbind je voor een schijntje aan deze poptempel

Melkweg
€ 2,50 CJP-korting

Melkweg

Voor een prikkie vooraan bij de Melkweg

Melkweg: Gurr
€ 2,50 CJP-korting

Melkweg: Gurr

Vrolijke liedjes voor mensen met lang of kort haar

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.