Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Holland Festival: Not Another Diva...

Not Another Diva...
€ 5,- CJP-korting
Theaterconcert over de kracht van de diva

Bestaat er ook een ander soort diva, een die de glitter en de glamour ontstegen is? Regisseur Faustin Linyekula en de Zuid Afrikaanse zangeres en actrice Hlengiwe Lushaba willen zo'n soort diva laten zien, een die ver verwijderd is van de stereotypen. Een diva die in achtertuinen optreedt, tussen de mensen staat en het contact met de dagelijkse realiteit nooit heeft verloren. Het idee ontstond toen Lushaba haar muziek kwam opnemen in Linyekula's Studios Kabako in Kisangani. De samenwerking mondde uit in deze voorstelling, waarin ook de Congolese percussioniste Huguette Tolinga en danseres Johanna Tshabalala te zien zijn. Not Another Diva ... is een meeslepend theaterconcert en een ode aan de kracht van de vrouw.

Met CJP krijg je € 5,- korting op een ticket en betaal je nog maar € 10,- voor Not Another Diva in het Cultureel Educatief Centrum & Muziekgebouw in Amsterdam. Klik op de blauwe button en scoor je tickets!

Koop hier je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Holland Festival: Los Incontados
€ 19,- met CJP

Holland Festival: Los Incontados

Tussen feest en geweld in Colombiaanse etno-fictie

Holland Festival: Crash park - La vie d'une île
€ 19,- met CJP

Holland Festival: Crash park - La vie d'une île

Theatraal onderzoek naar menselijk gedrag

Holland Festival: Roughhouse
€ 19,- met CJP

Holland Festival: Roughhouse

Genadeloze dada-achtige dans

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.