Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

North Sea Jazz 2017 (uitverkocht)

North Sea Jazz 2017 (uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting
North Sea Soul Funk Hiphop Blues Pop Jazz

Zeg jij ‘jazz!’ of ‘jazzzzz….’ tegen North Sea Jazz? Liefhebber of hater: iedereen gaat lekker op dit festival. Laten we eerst de haters toespreken. North Sea Jazz is allang geen exclusief jazzfeestje meer. Afgelopen editie speelde Pharrell de pannen van Ahoy en kreeg Earth, Wind & Fire je stramme vader aan het dansen. Ze kunnen het anno 2017 beter North Sea Soul Funk Hiphop Blues Pop Jazz noemen. Dan de liefhebbers: jullie hoeven we niet meer te overtuigen. De ondervloer van dit Rotterdamse festival is nog altijd hardcore jazz en dat zul je krijgen. Of je het nou experimenteel of klassiek wilt: North Sea Jazz heeft het allemaal. De toppers in het genre komen ieder jaar, net als andere gevestigde namen en aanstormend talent. Met die vette CJP-korting wordt het bovendien net wat leuker om van een hater een liefhebber te maken.

De line-up? Namen als Jamie Lidell, Norah Jones, Herbie Hancock en Jamiroquai zijn al bekend, maar de komende tijd komen daar nog een hoop toffe artiesten bij. Genoeg moois voor de muziekfanaat om je in ontroering en vervoering te brengen.

North Sea Jazz 2017 vindt plaats op 7, 8 en 9 juli in Ahoy Rotterdam. Let op: alle kaarten met CJP-korting zijn UITVERKOCHT!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

NN North Sea Jazz 2019
€ 20,- CJP-korting

NN North Sea Jazz 2019

€ 20,- korting op dagkaarten

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.