Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Nordic Delight

Nordic Delight
€ 2,50 CJP-korting
Het Noorderlicht van Amsterdam

Een gouden regel: je gaat pas naar Scandinavië op vakantie als je alles in het leven op de rit hebt. Het gaat niet per se om dat gelukkige huwelijk of een wervelend vrijgezellenbestaan, maar om de inhoud van je portemonnee. Scandinavië is duur man. Dat kun je je als student echt niet veroorloven, ook niet als je maximaal leent. Een biertje kost er al gauw een maandsalaris en dan hebben we het nog niet eens gehad over hotels of campings.

Wat moet je nou doen als je toch supergraag naar het noorden wilt? Dan ga je naar Nordic Delight. Dit festival draait om de Scandinavische cultuur in al zijn vormen. Muziek (onder andere Chinah en Grappell), film, kunst en cuisine: het komt allemaal voorbij op een avond Nordic Delight.

Dompel je onder in het koude water uit de fjorden en ga 22 april naar de Melkweg. Van tevoren krijg je van ons een warm bad door te profiteren van € 2,50 korting.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Lidmaatschap Melkweg
50% CJP-korting

Lidmaatschap Melkweg

Verbind je voor een schijntje aan deze poptempel

Melkweg
Tijdelijk gesloten CJP-korting

Melkweg

Voor een prikkie vooraan bij de Melkweg

Melkweg: Squarepusher
€ 2,50 CJP-korting
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.