Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

NN North Sea Jazz Festival

NN North Sea Jazz Festival
€ 10,- CJP-korting
Een festival met garantie voor wereldkwaliteit

Het festival dat ooit Amy Winehouse regelde (wel in de tijd dat het nog lekker met haar ging) en op de valreep jazzlegende Miles Davis wist te boeken (hij stierf tien weken later). Oké, dit was dan in respectievelijk 2004 en 1991, maar nog steeds weet geen enkel Nederlands festival het wereldniveau van North Sea Jazz te toppen. Elk jaar is de line-up evengoed gevuld met grote namen, maar ook met aanstormend talent. Puntje voor de nieuwkomers: laat je niet misleiden door de naam, want naast jazz kun je ook volop genieten van blues, soul, funk, hiphop, wereldmuziek, pop en nog veel meer. Dit jaar is de line-up weer dubbeldik met de komst van Earth, Wind & Fire, Nile Rodgers & Chic, D'Angelo, N.E.R.D, Emeli Sandé, Leon Bridges en Gregory Porter.

Koop je tickets snel, zodat je over tien jaar hopelijk kan zeggen: ‘Ja, die heb ik nog live gezien vlák voordat ze doorbrak. Jaloers?’ Bovendien koop je tickets met
€ 10,- CJP-korting vanaf 1 februari.

Let op: er zijn alleen nog kaarten voor de zondag.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

NN North Sea Jazz 2019
€ 20,- CJP-korting

NN North Sea Jazz 2019

€ 20,- korting op dagkaarten

Go Short
€8,- met CJP

Go Short

300 films en dat in 5 dagen!

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.