Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Nijmeegse Kunstnacht

Nijmeegse Kunstnacht
€ 10,- met CJP
Ontdek cultureel Nijmegen in één nacht!

Misschien ken je Nijmegen als Vierdaagsestad, als studentenstad of als oudste stad van Nederland. Maar weet je al wat Nijmegen allemaal te bieden heeft aan kunst en cultuur? Dat ontdek je op de Kunstnacht!

Zodra de avond valt, openen 23 culturele hotspots uit Nijmegen hun deuren. Volg een backstage theatertour door de Schouwburg, kijk korte films in de bieb, dans de tango in de bioscoop, proef genetisch gemodificeerd voedsel, ga het gesprek aan met een filosofische barman of laat je verrassen door interactieve kunstwerken. De echte nachtbrakers eindigen de avond bij het Nachtfeest, waar de DJ's je tot diep in de nacht aan de dansvloer gekluisterd houden.

Ga op 21 september naar Nijmeegse Kunstnacht in de stad Nijmegen. Met CJP betaal je maar € 10,- voor een passe-partout en € 15,- voor een passe-partout inclusief Nachtfeest. Klik op de blauwe button om je tickets te scoren.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.